Da slik æggene kom til Slikfavorites

Okay, jeg hører dig! Ja, jeg ejer en kalender og ja jeg lever i den nuværende måned. Og ja det er rigtigt, at nogle dage er mine tanker lidt forvrænget. Nogle dage ved jeg ærligt ikke, om jeg kommer eller går. Men en ting jeg ved, er, at Kinder Joy Eggs ankom i USA og specifikt til SlikFavorites. Så lad os være gøre noget farligt og lægge alle vores æg i en kurv for at se, om denne kultfavorit i Europa er alt, der er blevet en kæmpe succes!

Det italienske firma Ferrero fremstiller Kinder Joy Egg, og denne chokolade glæde blev opfundet af William Salice. Det oprindelige italienske æg blev kaldt Kinder Sopresa, (sopresa betyder på italiensk “overraskelse”). Og den overraskelse er inde i ægget, der er så unik og populær hos børn og samlere.

Hvert Kinder Joy Æg består af to sider af ægget. Den ene halvdel består af to creme mælk og hvide chokolade lag toppet med to sprøde wafer bider fyldt med kakao creme. Den anden halvdel af ægget holder legetøjet, der skifter fra biler til dyr til sjove flotte væsener, til Disney prinsesser, til Hello Kitty, til Fairies og Friends og en hel kassebelastning af andre.

En slags Cracker Jack er til USA. Vidste du, at Cracker Jack er over 120 år gammel, og mange af diverse priser blev lavet af TootsieToy, og i anden verdenskrig blev præmierne lavet af papir.

Hvor mange slik til en slikkepind?

Hvor mange slik tager det virkelig for at komme til midten af ​​en tootsie pop? Det må verden aldrig vide. Har jeg ikke ret? Hvem husker reklamen, med den ene lille dreng og Mr. Owl? Jeg ved jeg gør det.

Vidste du, at reklamen faktisk er meget længere end den, vi kender og elsker i dag? Den originale kommercielle viser den lille dreng taler med en ko, så en ræv, en skildpadde og endelig hr. Owl. Efter denne kampagne kom ud, besluttede forskellige grupper af mennesker at teste, hvor mange slik det virkelig tog. Purdue universitet, universitet Michigan og Swarthmore gymnasie gjorde alle eksperimenter af deres egen. Purdue fandt ud af, at det tog 364 slik til en slikke maskine, som de havde bygget, men 252 kun slik fra nogle af deres frivillige.

På den anden side tog Michigan’s slikke maskine 411 sliks for at nå centrum. Swarthmore gjorde alt med menneskelige måde og nåede i gennemsnit 144 sliks. Så efter at have læst om alle disse fascinerende eksperimenter, besluttede jeg mig for at komme ind på det sjove. Jeg samlede mit folk, gav dem alle slikkepinde, og vi var klar til start. Jeg forventede at nå et gennemsnit på omkring 500 sliks pr. Pop, men resultaterne viste sig at være anderledes.

Slik kan også være en stor opgave

Jeg indkaldte 10 personer, som jeg selv havde udvalgt, mellem 14 og 24 år for at hjælpe mig med at finde ud af, hvor mange slik det tog at komme til midten af ​​tootsie popen. For at fremme eksperimentet uddelte jeg regelmæssige Tootsie Pops, Chokolade Tootsie Pops, Slik Cane Tootsie Pops og Charms Blow Pops. Jeg gav hver person to popper og fik dem til at registrere antallet af slik, det tog for at nå midten af ​​hver enkelt, mens man kun slikkede den ene af siderne. Selv om det kan virke sjovt, var det noget af en opgave for os alle.