Forskellige tæpper at vælge i mellem

Fordele ved badeværelse tæpper

Tæpper i et badeværelse har faktisk et par fordele. Hvis du har børn, der konstant tager bad og løber ind fra dit soveværelse til badeværelset, behøver du ikke at bekymre dig om, at de glider og falder på våd flise. Du kan plukke dem lige ud af bruser eller badekar og få dem fra dit badeværelse til deres senge sikkert. Gulvtæpper er også temmelig varme at røre ved, så hvis du frygter at hoppe ud af bruser på en kold vinterdag efter inddypning af (sandsynligvis) dampende varmt vand i de sidste 30 minutter, kan dette være dit svar. Dine fødder bliver ikke kolde, når de kommer ud af et så varmt rum, og du vil sandsynligvis føle dig meget bedre med at forlade vandet.

Tæppe i et badeværelse ser også temmelig luksuriøst ud. Små et nyt lag maling på dine vægge og hold tæppet for et friskt, rigt look. Du kan vælge tæpper, der er pletteresistente og af bedre kvalitet for at sikre, at det forbliver i god stand. Hvis du ikke har tillid til, at gulvtæppet forbliver pletfrit, kan du altid placere nogle bademåtter i nærheden af ​​de områder, der er udsatte for pletter. Som regel skal du planlægge at rengøre dit tæppe professionelt mindst en gang om året for at holde alt frisk.

Ulemper ved badeværelse tæpper

Der er ikke for mange ulemper ved badeværelse tæpper, men den mest almindelige er ick-faktoren, hvis tæppet ikke rengøres ordentligt. Da tæppet sandsynligvis vil være væg til væg, vil det sandsynligvis også være væg til toilet-til-væg. Det er ingen hemmelighed, at der sandsynligvis er nogle temmelig grove ting, der hænger rundt på toilettet, og tæppet kommer til at klæbe fast på det gunk og holde det der. Det samme gælder området omkring vasken eller papirkurven. Du kan vælge at lægge måtter rundt om disse områder, som du måske har brugt til at forhindre pletter, men dette er bestemt en stor ulempe.

Samlet set kan tæpper i badeværelset virke underligt, men tæppeanlæg er faktisk ikke en dårlig idé. Skal du lægge tæpper i dit badeværelse? Hvis du vælger at installere det, skal du kontakte dit lokale tæppesalg- og installationsfirma for at få hjælp.

Sådan er de bedste tæpper

16

MAR 2018

 VED KLIGEFORDRINGER

 UDSENDT I TÆND

 MED 0 KOMMENTARER

 PERMALINK

 STANDARD POST-TYPE

Tip til udvælgelse af det perfekte tæppe til dit hjem

typer tæpper Tæppe i hjemmet er nøglen til enhver, der nyder komfort og træder på noget blødt hver eneste dag. Det kan bruges som en kilde til afslapning eller som en kilde til dekoration. Derudover er tæppet meget let at tage sig af, hvilket gør det til et indlysende valg for mange husejere

Når det gælder valg af typer tæpper til dit hjem, er der et par ting, du skal huske på. Først skal du finde ud af, hvor meget trafik tæppet vil se, og hvordan du vil bruge det. Tæppe, der er blød og overdådig, er normalt det bedste valg til et soveværelse eller en stue, hvor folk ikke vil løbe frem og tilbage på alle døgnets tider. Måske er det derfor, at 44% af husejere foretrækker tæppe i soveværelset. Uanset årsagen skal du overveje, hvor og hvordan rummet skal bruges, før du vælger det perfekte tæppe.

Hvordan er de bedste tæpper

Ligeledes uanset rummet, er det en god ide at vælge et tæppe, der er behageligt. For eksempel er tættere typer tæpper perfekte til ethvert område i dit hjem, der vil opleve en masse fodtrafik, såsom stuer og rec-værelser. Hvis du bruger en masse penge på et blødt, luksuriøst tæppe til din stue, vil du snart opdage, at det vil se en masse mudder og skomærker. Derudover er de lange fibre af blødere tæpper mere tilbøjelige til farvning, hvorfor de ofte er bedst forbeholdt soveværelser, ikke gange og stuer.

Hvis du planlægger at bruge tæppet som et dekorativt akset stykke, skal du tænke på det rum, du vil placere det i. Hvis rummet er en tom skifer uden noget på væggene undtagen hvid maling, er du velkommen til at gå efter et tæppe det er lyst og har fed mønstre. Hvis det rum, du skal tæpper, allerede har et ton på, skal du sandsynligvis holde dig til et mere subtilt tæppe, der har en neutral farve.

Når du vælger noget som gulvbelægning til dit hjem, skal du typisk også overveje dit budget. Da de fleste tæpper er fremstillet af syntetiske materialer, er tæppepriserne imidlertid ret rimelige. Du behøver ikke at bekymre dig om at bryde banken bare for at tæppe dit hjem, hvilket burde give dig