Gardin bus er der hvor du skal finde dine næste gardiner

Når de fleste af os tænker på spisestuer, tænker vi på borde, buffeter, stole og lysekroner. Men lige så vigtigt – forudsat at der er et vindue i spisestuen – er gardiner og gardiner.

Midt i alle de hårde møbler, der har tendens til at fylde dette værelse, er det dejligt at have noget stof og føje en blødt blødhed. Så selvom du normalt ikke inkluderer strømme af gardiner og gardiner, er det værd at overveje at tilføje nogle til spisestuen.

Valg af gardiner og gardiner til spisestuen

Tænk på stilen på dit værelse og hvad vil fungere. Hvis du kan lide store flydende gardiner, der pytter på gulvet, skal du gå efter det. Hvis du foretrækker et mere skræddersyet udseende, skal du vælge noget mere strømlinet. Pointe er at bruge en tyg væv til at tilføje blødhed, noget som hårdgardiner eller skodder bare ikke kan opnå.

Hvilke stoffer bruger vi til vores gardiner

Stoffer og mønstre

Et populært udseende i spisestuer er at trække alt sammen ved at bruge det samme stof til vinduesbehandlingerne som du gør for sædepuder eller duge. Det er lidt gammeldags og traditionelt, men spisestuen er et sted hvor dette udseende virkelig virker. Når det er sagt, er det bestemt ikke nødvendigt. Du kan altid trække en farve ud af et kunstværk eller et andet stof og bruge det, hvis du vil have en solid farve. Du kan også vælge gardiner og gardiner med et mønster. Bare sørg for at binde alle farverne på værelset sammen på en eller anden måde.

Når det kommer til stoffet, afhænger det virkelig af det udseende, du går efter. Elegante silke og rige velvets er gode til formelle og dramatiske rum, mens lettere bomuld og endda sengetøj kan arbejde for lettere og mere afslappede rum. Gardin bus er det rigtige sted at vælge

Se det udvalg vi har lige her

Størrelser

Husk, når du vælger langt vinduesbehandlinger, at gardiner og gardiner altid skal skumme gulvet. Det er også fint for dem at pudre lidt, hvis det er det udseende, du vil have, men det skal aldrig være for kort. Når de i det mindste ikke skinner gulvet, har de tendens til at se trunkeret. De fleste designere er enige om, at dette er en af ​​de største fejltagelser, folk gør ved udsmykning (det gælder for ethvert værelse, ikke kun spisestuen).

Hvis du har problemer med at finde gardiner, der rører gulvet, kan du altid justere stangen lidt. Normalt er de monteret omkring 4 tommer over vinduesrammen, men den er ikke skrevet i sten. Juster det i overensstemmelse med dit rum. Standarden for stangen er også at hænge den, så du har omkring 6 til 8 tommer på hver side af rammen. Hvis du vil have vinduet til at se større ud, kan du gøre det lidt bredere.

Nøglen til god indretning er balance. I et rum, hvor der er mange hårde møbler, er det en god ide at tilføje noget blødhed. I spisestuen er den bedste måde at gøre det på med nogle smukke gardiner og gardiner.